Köp vin online så slipper du ta bilen

Visst är det bra att köra bil på etanol, men det är än skönare att bara kunna beställa på internet och få allt levererat till dörren. Idag kan du även köpa vin online. Ett bra sätt att spara tid och att få ett stort och intressant vinsortiment att välja bland.

Köp vin online

Du längtar efter att få sätta dig med ett gott glas vin och bara njuta. Problemet är att det är tomt i vinförrådet och du känner dig för trött för att orka gå till Systembolaget. Då är det smart att helt enkelt förebygga problemet genom att köpa vin på Vinoteket.se, så att du alltid har vin hemma. Det finns flera fördelar med att köpa vin på nätet. Först och främst kan du sitta hemma och välja i lugn och ro. Du kan läsa på och hitta de viner som passar utifrån vad du gillar att äta. För det andra sparar du in mycket tid. Det är smidigt att få alla vinflaskor levererade hem till dörren på en gång, istället för att behöva gå och handla ett par flaskor i taget. För det tredje kan du prenumerera på vin och upptäcka nya smaker, vilket är ett smart sätt att bli lite av en vinkännare. Gå in på vinoteket.se och ta del av deras stora utbud av viner, champagne och andra goda drycker.

Köra på etanol som vinälskare

Om du älskar vin och tankar etanol kan du ta bilen ner till Frankrike, Tyskland och Spanien för att få uppleva vinkultur på riktigt. Bo på vingård, testa olika goda viner med lokala rätter och gå på festivaler. Den stora fördelen med att köra på etanol är att du kan köra med ett gott klimatsamvete. Etanol utvinns ur förnyelsebara energikällor. Det gör att du kan köra mycket utan att behöva tänka på vilka klimatavtryck du avger. Det är skönt. De flesta av oss vill ju både köra bil samtidigt som vi också vill leva mer klimatsmart. Etanolbilar är då ett bra alternativ.

Etanol och vin har många likheter: de är både alkoholer, utvinns ur grödor och ger en levande landsbygd. Man kan framställa etanol ur både sockerbetan och vete. Etanolbilen är bra att köra när du ska på semester. Samtidigt är det skönt att till vardags köra lite mindre bil genom att köpa mat, vin och kläder online. Glöm inte heller att undvika bilkörning efter att du har druckit ett gott glas vin.